Er det muligt at tjene penge uden at arbejde For det?

Det hurtige svar er at sikre, at det er muligt at tjene penge uden at arbejde. Men så må vi langsomt ned, fordi det lyder for godt til at være sandt. Så hvad er der galt med et svar på dette spørgsmål bekræftende? Jamen er det sandt at folk tjene penge hele tiden uden at arbejde, men så du nødt til at definere arbejde.

Hvis arbejde er noget du væmmes og du gøre kun fordi du er nødt til at gøre en levende godt så der er en masse mennesker, der elsker deres job og derfor er at tjene penge uden at “arbejde”- og jeg taler heller ikke om alle de mennesker, der tjene penge at spille sport eller gambling. Jeg tænker blot på mennesker, der elsker hvad de gør og mener, at det er vanvittigt, at de kan gøre så mange penge at gøre det. (Ved måde er sådan en stor velsignelse, og noget værd at være tålmodige og at træffe de rigtige beslutninger er ikke det?).

Ja, der er mennesker, der rent faktisk ikke gøre noget og tjene penge. Disse er de mennesker, der kommer af deres penge med et stort lykketræf. Der er lotteri vindere, og dem, der gjorde nogle “fantastiske” beslutning om at investere i en virksomhed som apple eller google, før de fik stor, eller selv de mennesker, der lige er sket for at være født ind i penge. Disse mennesker gjorde intet og endnu er fabelagtigt rige.

Men der er et andet problem med et svar bekræftende titel spørgsmålet er det muligt at tjene penge uden at arbejde? Problemet er, at det kræver mere end bare om at arbejde men snarere om det koster noget. Måske mere korrekt beder “gør penge gratis muligt?” Svaret på dette spørgsmål er decideret nej! Enhver ved, at have masser af penge har enorme og ofte uforudsete omkostninger.

Dette “omkostninger” kan være mere synlige for den person, der går fra den relativ anonymitet for normale forhold, såsom en skolelærer, der vinder i lotteriet. Denne person tidligere var i stand til at gå hjem om natten og slappe af. De kunne gå i stykker steder og blande og gøre, hvad de skulle gøre uden afbrydelse. De var ikke konstant bombarderet med opfordringer. Nu, de er rige ud over deres drømme de aldrig et kedeligt øjeblik. Deres liv er ikke fredelige eller simpel længere, og de spekulerer på, om at have alle penge værd besværet. Disse folk kan sige, “Nej, det er ikke muligt at tjene penge uden at arbejde.” Så før du bruge hele dit liv forsøger at bevise spørgsmålet, mener, at “omkostningerne” bare kunne komme efter kendsgerning ikke før.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *