Økologisk Baby Mad et stort Hit i Skotland

** 50% af skotske babyer fodret økologisk babymad

Ifølge the Scotsman fodret mere end halvdelen af skotske børn under to er nu en udelukkende økologisk kost. I virkeligheden, økologiske babymad tegnede sig for 43% af total baby fødevaremarkedet i 2004. Der udgjorde salget af mere end 63 millioner GBP i 2004.

En undersøgelse af 805 mødres og gravide kvinders udført af firmaet valget BMRB konstateret, at fire ud af fem mødre valgte økologiske fødevarer til fravænning deres unge børn ud af mælk (mellem 6 måneder og 1 år gammel). Begrundelserne var klart relateret til tilsætningsstoffer og kemisk sprøjtning. Mødre i undersøgelsen nævnt “mindre risiko for kemiske pesticider” (87%), “ingen tilsætningsstoffer” (80%), og “ingen GM” (84%)

Intensive markedsføring kampagner med grupper som jord Association Skotland fik beskeden på tværs af om de negative virkninger af pesticider. Dette klart har indvirkning på forældre købe præferencer, og også på ændringer i skole menuer.

Økologisk mælk har også positive sundhedsmæssige egenskaber. Det kan indeholde op til 71 procent mere omega 3 end ikke-økologiske mælk og mest økologisk mælk har et bedre forhold på omega 3 til omega 6 end konventionel mælk. Virksomheder som Hipp bringer nye produkter til markedet–som økologisk pureer for fravænning formål–for at drage fordel af efterspørgslen.

Men voksne ændrer ikke deres egne spisevaner næsten lige så hurtigt. ASDA, en skotsk supermarkedskæde ejet af WalMart, siger økologiske produkter til voksne udgør kun omkring 2% af det samlede salg.

** Selvbetjening maskiner bevæger sig i på fastfood-restauranter

Folk glad for latterliggøre lavtlønnede fastfood restaurant arbejdspladser vil blive glad for at høre, at mange af disse arbejdspladser bliver snart en saga blot. I hvert fald hvis RoberServer har sin måde. Selskabet har for nylig afsløret sin nye fastfood selv betjene maskiner kaldet “Linje Buster.”

Ifølge RoberServer, vil Line Buster tillade kunder til deres egne ordrer fra en 15″ touchscreen, og derefter betale for deres ordre med onboard kreditkortprocessoren. Gæster derefter afhente deres ordre ved skranken. Skøn viser, at selvstændig tjene teknologier kan skære kunden ventetiden med 33%.

Selskabet er rettet mod de 115.000 fastfood restauranter i USA lignende teknologi allerede er blevet implementeret i pengeautomater og self-kassen købmandsforretninger.

Ønsker du frites med dit måltid?

Ønsker du frites med dit måltid?

Ønsker du frites med dit måltid?

** FDA siger snack beslutningstagere skal vise transfedtsyrer

Udtrykket “transfedtsyrer” er blevet et synonym for “usunde”. Det er fordi disse ingredienser Skjul i de fleste masseproducerede snacks, småkager og frosne pommes frites og derefter hjælpe med at blokere vores arterier og bidrage til vores fedme.

Fra 1 januar 2006 er FDA kræver etiketter på pakket snacks og fødevarer til at få vist mængden af transfedtsyrer per portion.

Transfedtsyrer er en ingrediens i næsten 40 procent af emballerede fødevarer, og de er mistænkt for at bidrage til diabetes, hjertesygdomme, slagtilfælde og mange andre usunde forhold.

Sundhed forskere har fandt, at transfedtsyrer hæve niveauet af usunde kolesterol og lavere niveauer af gavnlige blod kolesterol. De sige så lidt som 2-3 gram om dagen – mindre end er indeholdt i en typisk donut–kan være skadelig.

Transfedtsyrer er almindelige i forarbejdede fødevarer, fordi fødevareproducenter kan bruge billige flydende olier og forvandle dem til faste stoffer ved hydrogenering. De fleste eksperter er enige om, det er bedre at bruge produkter, der er sket med flerumættede eller enkeltumættet fedt som dem, der findes i raps og olivenolie.

Blot at undgå forarbejdede fødevarer og snacks udretter det samme, da hele, uforarbejdede fødevarer ikke har trans fedt tilsætningsstoffer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *